Petsuke kirjutas:Arvad, et kui k2ike ei telli, siis saad ryndamises YOP10 edetabelisse? irw
Ma pole väitnudki, et see võimalus puudub, aga kui järgi ei proovita siis ei saa kunagi teada.
Samas too mulle 10 mängijat kes iga päev/nädal käike tellivad.
Ärme nüüd unusta, et tegemist on siiski mänguga. Nö kamba siseinfot jagatakse niigi igapäev jutukas. Täna näiteks on Kakagott teinud üle 1700 ründe ja kust otsast see saladus siis on? väga vähesed kasutajad, kes täna sees on käinud ei tea seda. Kõigis paremates kampades on teada, palju konkurentidel on relvi, palju päevas punkte tuleb, ja kes paremad ründajad on saab vaadata kuulsuse järgi juba praegusest edetabelist.
Olen täiesti nõus Slughorniga. Mis mäng see on kui seda võetakse nii tõsiselt? Hea mäng peaks olema just tegevusrohke ning selline, et see ei kisu ebahuvitavaks paari kuuga.
Kas see rikub su elu ära kui nüüd saadakse teada, et oiii, tegid 1500 rünnet? Ei ning nagu Slughorn ütles, kampade siseinfo on igapäevaselt liikvel.
Rohkemate edetabelite idee on väga hea ja see läheb kindlasti töösse kunagi. Aga ma ei näe, et üheks neist oleks ründamise edetabel. Mõtlen veel erinevaid võimalusi edetabelite koostamiseks.
Kui üldse mingit ründamise edetabelit teha, siis võiks olla see läbi aegade (ühe maailma hetke ERA n.ö. ) top25 või top50 rünnet ühe päevaga, mitte nii, et iga nädal/kuu mingi uus.