Enternum foorum
[Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje lõppu

Prinditav versioon | Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse  
Autor: Pealkiri: Kaklus
GREENbERRY
Uus liige
*

Registreerunud: 9-8-10
Kasutaja on eemal

[*] postitati 6-9-10 18:06
Kaklus

Selline küsimus siis, et kui kaua saab raha kakluse all hoida, olen kuulnud, et 4 päeva?
On see tõsi?
On siis nii, et kui näiteks kaklus esitatud 05.09 15:00, siis 09.09 15:00 tuleb raha mulle ise kätte (siinkohal ka küsimus, et kas raha tuleb isegi kätte kui oled offline või siis kui sisse logid?).
Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada kasutajale U2U
Sven
Tegija

Registreerunud: 24-10-09
Kasutaja on eemal

Tuju: Eriti sarkastiline

[*] postitati 6-9-10 18:45

Asi selline, et juhul kui vastane, keeldus kakluskutsest, siis 3 päeva seisab see raha seal. Ehk 72 tundi. Kui sa 3 päeva pärast sisse logid, SIIS tuleb raha automaatselt sulle kätte. Aga kui vastane ei keeldu, saab seda seal minu teada 5 päeva hoida.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
plaZku
Algaja
**

Registreerunud: 21-7-10
Kasutaja on eemal

[*] postitati 6-9-10 19:37

Raha saab hoida kakluse all vaid 3päeva, ei loe, kas vastane keeldus või mitte.Kui vastu võttis ja vastane kaotas, seisab raha niikaua, kuni ise välja võtad

Olen uus mängja
Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada kasutajale U2U
spectaxz
Super Moderator

Registreerunud: 6-11-09
Kasutaja on eemal

Tuju: Foorumis on kobedamad smailid nüüd ! :) :)

[*] postitati 7-9-10 16:08

Teema lukku !

Ilmar olen. :) Kuna segastel asjaoludel asusin õppima teise kohta, kui vaja, siis alates uuest kooliaastast ei külasta ma foorumit eriti tihti. Kui saadate U2U siis arvestage, et võib minna vastamiseks mitu päeva aega.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi

Mine lehekülje algusesse